TAVAN SES YALITIM MALZEMELERİ

Duvar, Döşeme, Çatı Uygulamaları: (İzoGuard) Keçeler, akustik süngerler, kauçuk bariyerler, yumuşak poliüretan esaslı köpükler, melamin köpüğü, delikli metaller, delikli ahşaplar, delikli alçı panolar, mantar.

Döşeme Uygulamaları (sadece darbe sesinin önlenmesi için): ''İzoGuard'' Keçeler, Polietilen, kauçuk köpüğü, tekstil atığından mamul malzemeler.

Yalıtım Camı Üniteleri: Akustik Laminas yönlü Cam Çözümleri

Teknik (Endüstriyel) Yalıtım: '' İzoGuard'' Keçeler, akustik sünger, akustik ürünler, akustik şilteler, polietilen, poliüretan, kauçuk köpüğü, yaylar, askılar, susturucular vb.

Tavandan gelen titreşimli sesler, darbe sesleri, gürültü gibi sesler rahatsız edici olabilir. Bu durumun önüne geçmek için Tavan ses yalıtımı yaptırmalısınız. Sitemiz içerisinde sesin şiddetine göre ihtiyacı karşılayacak ürün çeşitlerimiz bulunmaktadır. Kullandığımız ürünler kaliteli malzemelerden üretilmiş güvenilir, müşterinin sorununu çözecek ürünlerdir. Isı ve ses yalıtım sektöründe yaptığı kaliteli uygulamalar ile liderliğini koruyan İzoGuard ısı ve ses yalıtım uygulamaları dışında müşterilerine sağladığı ek hizmetlerle de çevresine değer katmaktadır. Ses yalıtım ürünlerimiz-uygulamalarımız hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.