Çatı Arası İzoGuard Keçe Yalıtım

Uygulama - 1

Kullanılan veya kullanılmayan çatı arası ısı yalıtımında son kat betonarme üzerine serbest serilmek sureti ile uygulanır. 

Keçeler döşeme üzerine boşluk bırakmadan halı kaplanır gibi serilir. Gerek görülürse sadece ek yerlerine 30 cm genişliğinde çimento esaslı mantolama yapıştırma harcı taraklı şekilde sürülerek yapıştırılabilir. 

Üzerine naylon, vs. örtüye gerek yoktur. Nefes alan malzeme olduğu için önerilmez. 

Önerilen ürünler: 10 mm - 15 mm – 20 mm dir. 


Eğimli Çatı İzoGuard Keçe Yalıtım

Uygulama - 2

Bu uygulama bina içerisinden mevcut çatı plağının altına yapılan uygulamadır. Çatı üzerine müdahale edilemediği durumlarda ısı yalıtım için yapılan bir uygulamadır. Betonarme döşemenin üzerine çimento esaslı yapıştırma harcı taraklı mala yardımı ile sürülerek rulo halindeki keçeler boşluk bırakmayacak şekilde yapıştırılır. Yapıştırma işleminden sonra kuruması tamamlanınca keçe üzerine sıva, file ve boya işlemi yapılarak tamamlanır. 


Uygulama - 3 

Üzerine su yalıtım malzemesi çift kat olacak şekilde sürülür, kuruduktan sonra üzerine çimento esaslı yapıştırma harcı taraklı mala yardımı ile sürülür 7 -10 -15 -20 mm kalınlığındaki İzoGuard keçeler döşemeye yapıştırılır. Yapıştırma esnasında keçelerin arasında boşluk bırakılmamaya dikkat edilir. Keçe serme işleminden sonra OSB ahşap plakalar döşenir ve üzerine kiremit altı latalar çakılarak kiremit döşenir. 


Uygulama - 4 

Mevcut betonarme çatı plağının üzerine çimento esaslı yapıştırma harcı taraklı mala yardımı ile sürülür 7-10-15-20 mm kalınlığındaki İzoGuard keçeler döşemeye yapıştırılır. Yapıştırma esnasında keçelerin arasında boşluk bırakılmamaya dikkat edilir. Daha sonra üzerine su yalıtım malzemesi çift kat olacak şekilde sürülür.


Uygulama - 5

SİSTEM BİLEŞENLERİ

  1. İç Profil
  2. İzoGuard Keçe Yalıtım
  3. Altyapı | Profili
  4. Dış Profil
  5. Yapı | Kirişler ve Destekler

SİSTEM AKSESUARLARI

A. Kavisli Taç Giyme
B. Kavisli Yanıp Sönüyor
C. Sızdırmazlık elemanları
D. Destek ve Kapatma Sandviç Kapağı
E. Aşırı Kanal | Oluk