SAYIN YÖNETİMİNE

UYGULAMA SÜRESİ

Binanızda Yapılacak Uygulama…………………..İş Gününde Teslim Edilecektir. Bu Süreye Mecburi Sebeplerden Doğacak Gün Kayıpları Eklenecektir.

 

Dış Cephe Keçeli Isı Yalıtım Sistemi

TAAÜHHÜT  ETTİĞİMİZ  İŞLER

İSKELE VE BRANDA UYGULAMASI      

Bina Cephelerine İskele Kurulacaktır. Cepheye Monte Edilecek Çelik Dübellere Vidalanan Demir Tijlerle İskele Ayakları Birbirine Kelepçelenerek Sabitlenecektir Binanın  Dış Cephesine Ve Çevreye Zarar Vermeyecek Şekilde Portatif Boru İşi İskelesi  Kurulmadan Önce İskele  Altına  Ve  Gereken Yerlere Biranda  Serilecektir  Sonra  İskele   Kurularak  Başlanacak İskele  Kurulması  Bittikten  Sonra Uygulama Yapılacaktır.             (  İskelemiz İş Güvenlik Şartlarına Uygun Olacaktır )

   TAMİR UYGULAMASI

Apartman Dış Cephelerde Bulunan Kırık Ve Çatlaklar Altı Boşalmış Sıvalar Yeteri Kadar Çekiçleyerek Açılacaktır. Açtığımız Çatlakların İçinde  Demir Çıkarsa Önce Tel Fırçayla Pasını Alıp Sonra Püskürtmeli Antipas Koruyucu Sürülecek Büyük Tamirler Kara Sıva İle Küçük Tamirler Özel Dolgu Elyaflı Tamir Harcı Malzemeyle Dış Cepheye Uygun Ve Sağlıklı Bir Şekilde Tüm Tamir Ve Tadilat İtinayla Yapılacaktır.

CEPHE YIKAMA VE TEMİZLEME

Yüzey komple temizlenecektir. Gerekmesi durumunda su basıncı 250-300 bar arası olan su jeti ile tüm yüzey yıkanacaktır. Yıkama ile kir ve yağlanma, kabaran boyalar, zayıflamış ve özelliğini yitirmiş sıva tabakaları yüzeyden uzaklaştırılacaktır. Gerekli bölgelerde mekanik müdahaleler yapılacaktır.

KEÇE YALITIM  UYGULAMASI    

KEÇELİ YALITIM %100 Polyester Keçe Yalıtım Plakaları, 1m2*15m2*15mm Ebat Ve Kalınlıktadır. 

Hidrofobi Su İtici Özelliği Olan Yapıştırma Harcı ( 4,5 Kg/M² ) Uygulaması Çelik Mala Yardımıyla 50 Mm Kalınlık Oluşturacak Şekilde Malaya Kuvvetli Bir Şekilde Baskı Yapılarak Uygulanır.

Daha Sonra Tarak Uçlu Mala İle Baskı Yaparak Taraklama İşlemi Yapılır. Tamamen Yüzeye Sürüldükten Sonra Keçeli Yalıtım Yüzeye Yerleştirilir.

Aynı İşlem Yukarıdan Başlanarak Aşağıya Kadar Devam Edilecektir.

KÖŞE PROFİL YUGULAMASI

Apartmanın Tüm Köşe Yerlerine fileli Köşebentler Veya  Köşe  Taşı  Kullanacaktır. Parapetlerin Altında Kalan Kısımlara da Pvc Fileli Köşebentler Atılacak.

SIVA VE FİLLE UYGULAMASI

Yüzeye Yukarıdan Aşağı Metre²’Ye Yaklaşık 4,5 Kg Civarında  Sıva Harcı Uygulaması Yapılacak. Uygulama Esnasında 160 ’Lık Donatı Filesi Yüzeye Yapıştırılacak Ve File Mala Yardımıyla Sıvaya Gömülüp Üzeri Sıvanarak, Sıva Düzgün Bir Hale Getirilecektir.

Dekoratif Dış Cephe Kaplamaları ve Dış Cephe Boya Uygulaması

Sıva Uygulaması Tamamen Kuruduktan Sonra Çimento Esaslı Mala İle Uygulanabilen Son Kat Dekoratif Kaplama Tek Türlü Bir Görünüm Verilerek Uygulanır. Dekoratif Dış Cephe Kaplaması Yapılırken, Yukarıdan Aşağıya Doğru Hızlı Bir Şekilde Uygulanmalı Ve Estetik. Görünümü Bozacak Hatalı Uygulama Yapılmamasına Dikkat Edilmelidir. Dekoratif Dış Cephe Kaplamalarının Üzerine Akrilik Esaslı Dış Cephe Boya Uygulaması Yapılarak Mantolama Uygulaması Sonlandırılır.