FİLLİ BOYA DIŞ CEPHE VE İÇ CEPHE BOYA FİYATLARI

Dış cephe boya fiyatları uygulama yapılacak binanın içinde bulunduğu iklim koşulları, binaların metrekare bazında uygulama alanı, uygulama yapılacak yüzeyin ve kullanılacak boyanın özelliklerine göre değişkenlik gösterir.

 

Boya Uygulaması Yapılmadan Önce Yapılması Gerekenler

– Boya uygulaması yapılacak yüzeye uygun renk ve özelliklerde boya seçilmeli.

– Uygulama yapılacak alanın temiz ve duru olması gereklidir.

– Uygulama işlemi tecrübeli veya profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır.

– İstenilen renk uygulama yapılacak alana uygun olup olmadığını anlamak için küçük bir alanda deneme yapılmalıdır.

 

İzoGuard yalıtım danışmanları dış cephe boya seçiminden uygulama bitimine kadar bilgi ve birikimleri ile sizlere yardımcı olacak, proje sorumlularımız uygulamanın tüm süreçlerinde İzoGuard dış cephe boya ustaları ile birlikte hatasız uygulamalar yaparak, binanız için yapılan uygulamanın performansını maksimum seviyeye çıkartacaklardır.

 

 Filli Boya AmphiSilan Dış Cephe Boyası

Yeni labirent dokusu sayesinde duvardaki nem kolayca dışarı atılır ve böylece yapı malzeme standartlarına uygun uygulama yapıldığında boyanın dökülmesi tamamen engellenmiş olur. Ağır iklim şartlarına karşı geliştirilen silikon bağlayıcı dolgu pigment sistemi sayesinde boya yüzeyle tamamen bütünleşir ve uzun yıllar dayanıklı kalır. Kullanılan özel pigmentler sayesinde oluşturulan fotokatalitik merkezler, yüzeyde biriken kirleri okside ederek parçalar ve yüzeyin temiz kalmasını sağlar. Silikon esaslı bağlayıcı sistemi ile yüksek UV direnci sağlanır. Uygulandığı yüzeylerdeki yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar. Kullanırken sıçramaz ve damlamaz.

 Filli Boya Dış Cephe Boya Fiyatları ….. 

 Filli Boya AmphiSilan-W 

AmphiSilan-W içerdiği etken katkılar sayesinde yüzeylerde küf, mantar ve yosun oluşmasına karşı direnç gösterir. AmphiSilan-W ayrıca özel dokusu, silikon yapısı ile ideal su iticilik özelliğine sahiptir, yüksek yapışma gücü ile yüzeyle bütünleşir. Bu şekilde uygulandığı yüzeyler dökülmez, kabarmaz. Kullanılan özel pigment ve bağlayıcıların UV ışınlarına ve iklim şartlarına karşı gösterdikleri dayanıklılık sayesinde renkler uzun yıllar boyunca solmaz. AmphiSilan-W kolay uygulanır, yüzeylerde silikon katkısı sayesinde kolay yayılır. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.

 Filli Boya AmphiSilan-W Fiyatı ….. 

 Filli Boya Betakril 

Mükemmel örtme gücüne sahip Betakril, yapısında kullanılan pigmentler sayesinde yüksek UV direncine sahiptir. Uygulandığı yüzeylere üstün aderans gücüyle çok iyi tutunur. Atmosfer koşullarına, kirliliğe, güneş ışınlarına, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Uygulandığı yüzeylere yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar. Kullanırken sıçramaz ve damlatmaz. Nefes alma özelliği sayesinde yüzeyde oluşan nemin dışarı çıkabilmesini sağlar.

Filli Boya Betarkril Fiyatı ….. 

 Filli Boya Caparol Kort Boyası

Minera lzeminler üzerinde yüksek yapışma kabiliyeti olup, mükemmel örtme gücü ile en zor zeminlerde tatmin edici sonuçlar oluşturur. Atmosferin aşındırıcı etkilerine karşı dirençlidir. Renk solması ve sararma yapmaz. Uygulandığı yüzey ile bütünleşir ve çatlama, dökülme yapmaz. Yağlara,zayıf asit ve bazlara dayanıklıdır.

Filli Boya Caparol Kort Boya Fiyatları ….. 

 Filli Boya Muresko Silakril 

Hidrofobik bağlayıcı yapısı ve silikondan elde edilen avantajları ideal şekilde birleştirerek, dış cephede ihtiyaç duyulan özellikleri tek başına bünyesinde barındırır. Silikonun özelliklerini optimum oranda yansıtır, böylece iyi nefes alma ve su iticilik özelliklerini bir arada sunar. Silikonun özellikleri sayesinde yüzeylerin daha az ıslanması ve daha çabuk kuruması sağlanmıştır, böylece boyanın yüzeyden soyulup dökülmesi, çatlaması ve kabarması engellenmiştir. Mükemmel örtme gücüne sahip Muresko Silakril, yapısında kullanılan pigmentler sayesinde yüksek UV direncine sahiptir. Uygulandığı yüzeylere üstün aderans gücüyle çok iyi tutunur. Yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür. Zaman ve işçilikten tasarruf sağlar.

Filli Boya Muresko Silakril Fiyatı ….. 

 Filli Boya AmphiSilan-G 

Yeni nesil silikon-akrilik emülsiyon esaslı, yüksek renk dayanımı ve su iticiliğine sahip, durumat parlaklığında yapı son kat dış cephe boyasıdır.

Filli Boya AmphiSilan-G Fiyatı …… 

 Filli Boya AmphiSilan Grenli 

AmphiSilan Grenli, yüksek nefes alma yeteneğine sahiptir. Silikon yapısındaki gözenekler sayesinde duvardaki nemin engellenmeden dışarı atılmasını sağladığı için dökülme yapmaz. Yağmura karşı dayanıklı, su itici özelliğe sahip oluşu nedeniyle duvarlarınız sürekli kuru kalır. Böylece yüzey kirliliği, yosun ve küflenme oluşmasına sebep olan etkenler en aza inmiş olur. Yüksek örtme gücüne sahiptir.

Filli Boya AmphiSilan Grenli Fiyatı ….. 

 Filli Boya Betakril Grenli 

Üzerine boya gerektirmez, tek kat uygulanabilir. Grenli yapısına uygun özel tanecik yapısına sahip dolgularla geliştirilmiş ve güçlendirilmiştir. Dengeli kuruma özelliği gösterir. Yüksek örtme gücüne sahiptir. Uygulandığı yüzeylere mükemmel aderans gösterir. Yapışma mukavemeti en üst seviyededir. Atmosfer koşullarına, kirliliğe, güneş ışınlarına, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Uygulandığı yüzeylere yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür. Nefes alma özelliği sayesinde yüzeyde oluşan nemin dışarı çıkabilmesini sağlar.

Filli Boya Betakril Grenli Fiyatı ….. 

 Filli Boya Muresko Silakril Grenli 

Üzerine boya gerektirmez, tek kat uygulanır. Benzersiz portakal kabuğu deseni elde edilebilir. Yüksek örtme gücüne sahiptir. Uygulandığı yüzeylere mükemmel aderans gücüyle çok iyi tutunur. Yapışma mukavemeti en üst seviyededir. Atmosfer koşullarına, kirliliğe, U.V. ışınlarına, sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Uygulandığı yüzeylere yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür. Nefes alma özelliği sayesinde yüzeyde oluşan nemin dışarı çıkabilmesini sağlar. Su itici özelliği sayesinde duvarlarınız daima kuru kalır.

Filli Boya Muresko Silakril Grenli Fiyatı….. 

 Filli Boya Muresko Silakril Kalın Dişli Grenli 

Grenli yapısına uygun özel tanecik yapısına sahip dolgularla geliştirilmiş ve güçlendirilmiştir. Dengeli kuruma özelliği gösterir. Yüksek örtme gücüne sahiptir. Uygulandığı yüzeylere mükemmel aderans gösterir. Yapışma mukavemete en üst seviyededir. Atmosfer koşullarına, kirliliğe, güneş ışınlarına,sürtünme ve darbelere dayanıklıdır. Uygulandığı yüzeylere yayılma özelliğinden dolayı kolay sürülür.Nefes alma özelliği sayesinde yüzeyde oluşan nemin dışarı çıkabilmesini sağlar.

Filli Boya Muresko Silakril Kalın Dişli Grenli Fiyatı …..