Mantolama işlemi yüksek yoğunluktaki straforların, polistren bazlı, izolasyon içerikli yapıştırıcı ve sıvalarla dış cepheye uygulanması ile gerçekleşir. Yapılan mantolamanın ömrü,  bina ömrü ile eşdeğerdir.

Mantolama sistemi ısı, su ve ses yalıtımını içeren komple izolasyon sistemidir. Isı izolasyonunda, ısıtma ve soğutma giderlerinden % 50 tasarruf sağlamaktadır. Cepheden su alma, rutubet ve yoğuşma gibi faktörleri kaldırarak % 100 etki sağlar ve bina ömrünü ve değerini arttırır.

 

Yapılacak mantolama uygulamasına göre faizsiz kredi seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz. Aşağıda yararlanabileceğiniz kredi çeşitleri listelenmiştir.

Apartman Yönetimleri İçin EKOkredi Çeşitleri:

Binalarda Enerji Verimliliği Artiran Krediler (Bireyler, Apartmanlar, İsletmeler, Sanayiciler için)

Yalıtım Kredisi

Günes Enerjisi Kredisi

Doğalgaza Geçiş Kredisi

A Sınıfı Elektrikli Cihaz Kredisi

Verimli Aydınlatma Kredisi

Verimli Isıtma Kredisi

Ev Geliştirme ve Çevre Düzenleme Kredisi

Mutfak-Banyo Yapımı

Kombi-Termosifon-Klima

Pencere-Kapı Sistemleri

Yer döşemeleri (Parke, fayans vb.)

Yapı Malzemeleri

Boya & Badana

Bahçe Düzenleme ve Damla Sulama

Yenilenebilir Enerji Kredisi (Bireyler, Apartmanlar, İşletmeler, Sanayiciler için)

o (Güneş, Rüzgâr, Hidrolik, Jeotermal, Biyogaz, Biyokütle, Dalga, Akınti, Gelgit)

Alternatif Enerji Kredisi (Bireyler, İsletmeler, Sanayiciler için)

o (Elektrikli Oto/Araçlar, Alternatif Enerji Türlerinin Kullanımı)

Atik Yönetim Kredisi (İşletmeler, Sanayiciler için)

Modern Sulama Ekipmanları Kredisi (Tarımla Uğraşanlar için)

 

 

İzoGuard ile yapılan tüm uygulamalarda Gerçek Garanti.

 

Bina mantolama fiyatları, uygulama yapılacak binaların yalıtım ihtiyaçları ve kat maliklerinin beklentilerine göre değişiklik gösterebilir. Dış cephe mantolama uygulamasından beklediğiniz tasarruf oranı doğrultusunda mantolama levhalarının cinsi ve kalınlıklarının seçimi fiyatı doğrudan etkilemektedir.

İzoGuard yalıtım danışmanları malzeme seçiminden başlayarak tüm uygulama süreçlerinde tecrübe, bilgi ve birikimleri ile sizlere yardımcı olacaktır.

İzoGuard sizlere sunduğu ödeme kolaylıkları sayesinde ödemelerinizi 18 ay taksitle peşinatsız, faizsiz ve masrafsız izolasyon kredileri ile gerçekleştirebilir ya da 60 ay taksit imkanından yararlanarak kredi kartı ya da senet ile ödemelerinizi yapabilirsiniz. 

İzoGuard markasının bankalar ile olan özel anlaşmaları sayesinde yalıtım kredisi avantajından yararlanabilir, dosya masrafsız, % 0 faiz oranları ile 18 ay vade fırsatını değerlendirebilirsiniz. Aynı zamanda binanız için düzenlenecek Enerji Kimlik Belgesine de sahip olacaksınız.