DYO DIŞ CEPHE BOYA FİYATLARI

 

Dış cephe boya fiyatları uygulama yapılacak binanın içinde bulunduğu iklim koşulları, binaların metrekare bazında uygulama alanı, uygulama yapılacak yüzeyin ve kullanılacak boyanın özelliklerine göre değişkenlik gösterir. Dış cephe boyalarının özellikleri ve uygulama teknikleri hakkında bilgi almak için dış cephe boya sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

İzoGuard yalıtım danışmanları dış cephe boya seçiminden uygulama bitimine kadar bilgi ve birikimleri ile sizlere yardımcı olacak, proje sorumlularımız uygulamanın tüm süreçlerinde İzoGuard dış cephe boya ustaları ile birlikte hatasız uygulamalar yaparak, binanız için yapılan uygulamanın performansını maksimum seviyeye çıkartacaklardır.

 

 Dyo Nanotex Dış Cephe Boyası

Nanoteknoloji ile üretilmiş, dekoratif dış cephe boyasıdır. Su bazlı Mat görünümlü.Işıkla kendini temizleyen-Fotokatalitik Küf, mantar ve bakteri gelişimine dirençli. Su iticiliği yüksek. TS 7847 'ye uygundur.

Dyo Dış Cephe Boya Fiyatları ….. 

 Dyo Teknotex 

Akrilik emülsiyon esaslı, PTFE katkılı, dış cephe boyasıdır. Su bazlı. Mat görünümlü.  Yağmur suyu ile kendi kendini temizleyen.  Küf, mantar ve bakteri gelişimine dirençli.  Su iticiliği yüksek. TS 7847 'ye uygundur.

Dyo Teknotex Fiyatı ….. 

 Dyo Dyolasteks 

Saf akrilik esaslı dış cephe boyası.  Esnek.  Su bazlı.  Mat görünümlü.  Küf gelişimine dirençli.  Su iticiliği yüksek.  Örtücülüğü yüksek.  TS 7847 'ye uygundur.

Dyo Dyolasteks Fiyatı ….. 

 Dyo Dyosil 

Akrilik emülsiyon esaslı, dış cephe boyasıdır.Silikonlu.Su bazlı.Mat görünümlü.Küf gelişimine dirençli.Su iticiliği yüksek.Su ile kendini temizleyen.Örtücülüğü yüksek.TS 7847 'ye uygundur.

Dyo Dyosil Fiyatı….. 

 Dyo Dyotex 

%100 Saf akrilik emülsiyon esaslı, dış cephe boyasıdır.Su bazlı.Mat görünümlü.TS 7847 'ye uygundur. Teknotex Grenli.Akrilik emülsiyon esaslı, PTFE katkılı, dış cephe grenli kaplama malzemesidir.Su bazlı.Mat görünümlü.Yağmur suyu ile kendi kendini temizleyen.Su iticiliği yüksek.TS 7847 'ye uygundur.

Dyo Dyotex Dış Cephe Boya Fiyatları ….. 

 Dyo Texture 

Akrilik emülsiyon esaslı,  grenli dış cephe kaplama malzemesidir.Su bazlı.Mat görünümlü.Yüksek desen verme özelliği.TS 7847 'ye uygundur.

Dyo Texture Dış Cephe Boya Fiyatları …..