TERMAL KONFOR NEDİR? HAYATIMIZI NASIL ETKİLER?

Eğer evinizde yalıtım yoksa evinizin duvarları dış hava koşullarına yakın sıcaklıkta oluyor. Yani kuzeye bakan bir odanızın sıcaklığıyla güneye bakan odanızın sıcaklığı farklı. Bu ev içindeki sağlıklı yaşam koşullarını ve konforu olumsuz etkiliyor. Bir odada üşürken öbür odada terleyebiliyorsunuz. Kuzeye bakan duvarınız ortam sıcaklığının çok altında iken diğer duvar daha sıcak olabiliyor. Odanızın ortasındaki sıcaklık yüksekken duvara yakın bir koltukta oturursanız üşüyebiliyorsunuz. Öbür taraftan soğuk duvarlarda küfler oluşabiliyor. Isı yalıtımı tüm bunları engelleyen bir koşul da oluşturuyor; sağlıklı yaşam koşulu.

İzoguard Yalıtım Keçeleri ile eviniz sudan, nemden ve rutubetten etkilenmez. Tam tersine klima görevi görür.Nefes aldığı için daire içi iç hava kalitesi hep yüksek kalır. Bu nedenle nefes almayan malzemelerde görüleceği gibi içerideki hava kalitesini arttırmak için sürekli cam açmanıza gerek yoktur. Böylece içerde ısınan havayı da muhafaza etmiş olursunuz.

Ürün uzun ömürlüdür. Ayrıca bu uzun ömrü sırasında ürün değerlerinde hemen hemen neredeyse hiç kayıp yaşanmamaktadır. İzoGuard sizi hem soğuk hem de sıcağa karşı korur. Uygulama esnasında delinmediği için ısı ve ses köprüsü oluşturmaz, binanızın ana yapısına da zarar vermez.