Giderek nüfusu artan şehirlerde daha kalabalık apartmanlarda ve hareketli sokaklarda oturuyoruz. Özellikle de alt katlarda oturuyorsak içeriye ulaşan ses nedeniyle bu kalabalığı evimizden çıkmadan da fark edebiliyoruz. Evde çalışanlar, ileri yaştakiler ya da sadece akşam olduğunda sakin bir dinlenme anı arayanlar için bu zorlayıcı bir duruma dönüşebiliyor. Çünkü çevreden gelen sesler bir gürültü halini alıyor.
Amacınız ne olursa olsun kendinize özel bir alana kavuşabilmek için ses yalıtımı çözümlerinden faydalanabilirsiniz. Dilerseniz şimdi, ihtiyacınıza uygun çözümleri birlikte keşfedelim!

Profesyonel Bir İzolasyon İçin: Duvarlara Ses Yalıtımı Yaptırın. Apartmanda yaşamanın kaçınılmaz yönlerinden biri de komşu dairelerden gelen sesler. Bir noktaya kadar herkes ses çıkarsa da bazen bu seviye dayanılmaz bir hal alıyor. İşte, bu noktada bizden profesyonel bir destek almak güzel fikir! 

Alt Kattan Gelen Gürültüler İçin: Zemin Ses Yalıtımı Kullanın. Ses her zaman yan duvarlardan yayılmıyor. Ev içerisindeki ses, zeminden ve tavandan da diğer dairelere geçiyor. Eğer döşemelerinizi değiştirmeyi planlıyorsanız öncelikle zemine özel ses yalıtımı seçeneklerimizi değerlendirmenizde fayda var. Zemin döşemesinin altına yerleştirilen izoguard  yalıtım keçeleri size bu konuda oldukça kolaylık sağlayacaktır.

Koşma Sesini Engellemek İçin: İç cephe  Tavan Ses Yalıtımı Uygulayın. En yoğun duyulan gürültülerden birisi de koşma sesi. Evinizde sakinliği arıyorsanız üst kattan gelen seslere karşı tavan ses yalıtımı uygulatabilirsiniz. Ses geçirmez tavan yapmak için zeminde ve duvarda olduğu gibi izoguard ses  yalıtım keçeleri sizin için en iyi çözümlerden biri.

Basit Oda Ses Yalıtımı İçin: Özellikle yan dairedeki komşulardan gelen gürültüyü engellemek yada basit bir şekilde  ses yalıtımı yapmak için  izofelt akustik ahşap panellerimizi de inceleyebilirsiniz.