KULÜBE TARZI BAHÇE KULÜBESİ

Bahçenizde dinlenmek amaçlı veya bahçe araç gereçlerini muhafaza etmek için bahçe kulübesi inşa etmek akıllıca bir davranış olacaktır. Kulübe yapımı profesyonellik gerektiren bir süreç olduğu için tasarımdan inşa sürecine kadar profesyonel marangozlar ile çalışmak size avantaj sağlayacaktır. Bahçeleri daha görsel hale getirmek, dekorasyonu peyzaj ile bütünleştirerek mükemmel işlere imza atmak için baraka yapımı, kulübe yapımında ahşap malzemeler kullanılmalıdır. Ahşap kulübe yapımı için meşe, çam, katran veya ceviz ağaçlarını tercih ettiğinizde daha doğal ve doğal renklerin yer aldığı bir bahçe peyzajına sahip olabilirsiniz. Hayal ettiğiniz kulübe tasarımı dışında profesyoneller tarafından tasarlanmış barakalar, kulübeler ve modern oturum alanlarını da tercih edebilirsiniz.

Depolamadan oyun evlerine dek çok amaçlı kullanılabilen 5 bahçe kulübesi örneğini aşağıda sizlerle paylaşıyoruz.

1. Modern ve aykırı tasarımlar

Bahçenizi daha estetik hale getirmek için aykırı tasarımlar tercih edebilirsiniz. Klasik tasarımlardan farklı modelleri tercih ederek göz kamaştıran kulübelere sahip olabilirsiniz.

2.Profesyonel kamuflaj

Bahçe içinde bir kulübe veya çardak yapmak istiyorsanız profesyonel bir kamuflaj yapmalısınız. Doğal bir bahçe içinde bütünün parçası gibi görünecek çardak ve kulübeler hayranlık uyandıran bir bahçe ortaya çıkaracaktır. 

3. Manzaraya karşı

Resimde gördüğünüz bahçe kulübesi standart bir model olmakla birlikte küçük bir göle baktığından manzara açısından şanslı. Önüne iki adet sandalye yerleştirilmiş.

4. Ev gibi

Resimdeki kulübe modeli diğer örneklerden farklı olarak tıpkı bir ev gibi tasarlanmış. Kiremit çatı, betonarme duvarlar ve iç kısmı tıpkı bir salon gibi döşenen kulübenin ön cephesi ise katlanabilen cam duvarlarla kaplı.

5. Ağaç ev

Özellikle çocukların çok seveceği bu model için sağlam bir ağaç bulmanız yeterli olacaktır.