İZOGUARD NEDİR

İzoGuard non-woven teknoloji ile üretilmiş ısı, ses, nem, deprem izolasyonunda mükemmel değerleri ile dış cephe, iç cephe, şap altı, duvar arası, jeneratör odası, vb. gibi alanlarda kullanılmak üzere üretilmiştir.

İzoGuard aslında yakinen tanıdığınız keçe ürünlerin inşaat sektörü için özel geliştirilmiş şeklidir. Sizler arabalarınızda, maskelerde, bebek bezlerinde, anoraklarınızda bu ürünü kullanıyorsunuz.

İzoGuard ısı ve ses yalıtımını aynı anda yaparken nefes alma özelliği sayesinde sizi ve binanızı korur.

Hammaddemiz de bebek kıyafetlerinde bulunması gereken oeko-tex özelliği mevcuttur.

Sudan, nemden ve rutubetten etkilenmez. Tam tersine klima görevi görür.

Bilinen ömrü 650 yıldır. Bu sizlere neredeyse sonsuz kullanım ömrü sağlamaktadır. Ayrıca bu uzun ömrü sırasında ürünün değerlerinde hemen hemen neredeyse hiç kayıp yaşanmamaktadır.

İzoGuard sizi hem soğuk hem sıcağa karşı korur. Binanız dış cephe uygulamasında delinmediği için ısı ve ses köprüsü oluşturmaz, binanızın ana yapısına da zarar vermez. Nefes aldığı için daire içi iç hava kalitesi hep yüksek kalır. Bu nedenle nefes almayan malzemelerde görüleceği gibi içerdeki hava
kalitesini arttırmak için sürekli cam açmanıza gerek kalmaz. Böylece içerde ısınan havayı da muhafaza etmiş olursunuz.

İzoGuard çevre ve doğa dostudur. Geri dönüştürülmüş malzemeden elde edilmesi neticesinde dünya hayatının sürekliliği içinde katkıda bulunmaktadır.

 İnsan sağlığına zararı yoktur. Uygulama sırasında maske, eldiven, gözlük vb.takmanıza gerek yoktur. Etrafa partikül yaymaz.

Yangın sınıfı Bs1d0 sınıfıdır. Zehirli gaz çıkarmaz, damla yapmaz, alev iletmez. Yangınlarda ölenlerin %95 ‘inin yangın sırasında çıkan duman ve gazdan etkilenerek kaçamaması ve bayılması gibi nedenlerle yanarak öldüğü veya boğularak yaşamını kaybettiği bilinmektedir.

Türkiye'nin her yerinde Dış Cephe Mantolama (Isı Yalıtımı), İzolasyon, Çatı Kaplama Uygulaması, Su Yalıtımı, Cephe Giydirme, Boya, Seramik Uygulama Değer Katan Ek Uygulamalar, Dekoratif Cephe Kaplamaları ve daha fazlası. Binanız için gerekli olan tüm yenilikler en uygun fiyat ve avantajlarıyla İzoGuard ısı yalıtım danışmanları malzeme seçiminden başlayarak tüm uygulama süreçlerinde tecrübe, bilgi ve birikimleri ile sizlere yardımcı olacaktır.

Dış cephe mantolama fiyatı almak için ücretsiz keşif formumuzu doldurabilir veya 0262 344 41 35 numaralı telefonlardan bize ulaşabilirsiniz. Müşteri temsilcilerimiz en kısa sürede sizi arayarak, binanıza en uygun paket sistem seçiminde size yardımcı olacak ve keşif randevu işleminizi gerçekleştirecektir.