Dans Salonu Ses Yalıtımı

Dans salonu ses yalıtımı; salonlarda çalışma esnasında çalan müziğin dış ortama engel olabilmek adına ses kesici malzemeler kullanılmalıdır. Ses kesici özellikteki bu malzemeler sesin kaçtığı bölgeye uygulanarak ses yalıtımı sağlanır. Mekanda oluşan gürültüler dış ortama çıkmaz. Böylece ses yalıtımı sağlanmış olur.

Dans Salonu Ses Yalıtımını Nasıl Yapıyoruz ?

Dans Salonları müzik çalınan bir ortam olduğu için gürültü oluşmaktadır. Bu nedenle dans salonu ses yalıtımı önemli bir konudur. Çevreye yayılan sesler insanları rahatsız edebilir.

Mekanda yankı oluşumunu engellemek çınlama gibi ses sorunlarını gidermek amacıyla ses emici özellikte akustik ürünler kullanılmalıdır. Ciddi performans sağlayacak güçlü sesleri engellemek için farklı malzemeler ile duvar, tavan ve zemine ses izolasyonu uygulamaları hizmeti vermekteyiz.

Dans salonu ses yalıtımı kaliteli bir düzeyde yapılması gerekir. Akustik kumaş kaplı paneller duvara yapıştırıcı ile duvara yapıştırılır.

Dans salonda yankılama ve ayak sesi önlemek için zemine ses yalıtım malzemelerinde akustik halı kullanılır.

Dans çalışmalar sırasında müzik sesi daha kaliteli olması için ses karışmalarını önlemek gerekir. Buna göre tavanda  panel kullanılır.

Dans Salonu Ses Yalıtımı Avantajları Nelerdir?

Dans salonu ses yalıtımı yapılırken bir başka dikkat edilmesi gereken konu ise ortamın dekoratif gözükmesidir. Mekanın iç estetiğine zengin bir görünüm sağlar.  Salonda çalışma yaparken rahatsız edilmeden ve etmeden daha verimli olarak çalışabilirsiniz. Büyük salonların dekoratif görünümü ile akustik düzenleyici ahşap paneller kullanımı ile müzik sesin daha net ve kaliteli duymanızı sağlar.