Bir oda ses yalıtım Maliyeti

Bir oda ses yalıtım fiyatı, odanın büyüklüğü ve kaplanacak alan (yani tavan, parke altı, komşu duvar vb.) 4.500 ile 17.500 TL arasında değişmektedir. Oda veya mekandaki ses geçişini sınırlamak ve dışarıdan gelen gürültüyü içeriye sokmamak için kullanılan önemli bir uygulamadır.

Yalıtım uygulamalarında en verimli sonucu almak için malzemenin m² deki gramajından hammaddesine kadar bir çok etken önemlidir. İzoGuard  olarak ses yalıtımda tüm ses türlerini hassasiyetle  hedef alıyoruz. Yüksek Performanslara sahip İzoGuart Yalıtım Keçeleri yüksek performansları ile ses yalıtımı konusunda sizleri oldukça memnun edecektir. 15m2 bir odayı 4125 TL gibi bir maliyete İzoGuart keçeler ile  izole edebilir nem ve ısı yalıtımını da aynı anda sağlayabilirsiniz.
İzoTon yalıtım keçeleri ise tam bir fiyat performans ürünüdür. Hem yüksek ısı ve ses yalıtım değerleri hem de ekonomik olması sebebiyle yalıtım isteyen herkesin dostudur.   İzoTon keçeleri kullanarak  15m2 bir oda için 2475 TL gibi küçük bir maliyetle yalıtım sorunlarınızı çözebilirsiniz. Plaka Formu ile de  kolay uygulanır yanmazlık özelliği ile yapınıza yangın yalıtımı sağlar.
Yalıtım işlemi, özenli bir iş gerektirir ve profesyonel yardım almak da önerilir. Her oda farklıdır ve ihtiyaçlar farklılık gösterebilir, bu nedenle projenizi özelleştirmek önemlidir. Bir oda ses yalıtımı , daha sessiz ve rahat bir ortam yaratmanıza yardımcı olabilir, ancak doğru malzeme ve doğru uygulama önemlidir.
Bu nedenle 444 2 341 nolu hattımızla iletişime geçerek profesyonel müşteri hizmeti ekibimize danışıp yapınıza en uygun ürünü kolaylıkla öğrenebilir ve temin edebilirsiniz.


İzoGuard Ailesi olarak, siz değerli müşterilerimizin hem yapınızı hem cebinizi  düşünerek tüm bütçe tiplerine uygun yalıtım çözümleri üretiyoruz. Tamamen geri dönüşümden oluşan ürünlerimiz ile de hem doğamızı hem de sağlığınızı öncelik alıyoruz.