Akustik Ahşap Paneller

Akustik ahşap paneller, güçlü ses emme performansı, dayanıklılığı ve zarif görünümü ile akustik ve estetik ihtiyaçlarınızı karşılar. Asma tavan, bölme duvar ve duvar kaplama uygulamalarında kullanılan bu paneller, gürültü azaltma ve yankılanma kontrolü için iyi bir seçenektir.

Çok çeşitli ebatlarda, şekillerde ve renklerde üretilebilen akustik paneller, ortamınıza göre belirgin bir biçimde etkili ses kontrolü oluşmasına olanak tanır. Akustik ahşap paneller, asma tavan, bölme duvar ve duvar giydirme uygulamalarında sıkça kullanılır. Uzun ömürlü, darbeye dayanıklı, çevre dostu bir ürün olması sebebiyle kullanımı oldukça yaygındır.

Akustik Ahşap Çıtalı Keçe Panel

Akustik ahşap çıtalı keçe panel ( %65 geri dönüştürülmüş PET Polyester Keçe akustik paneller ) yangına dayanıklı ve akustik özelliklere sahip çevre ve insan dostu malzemelerden üretilmiştir. Akustik paneller hem kamusal alanlarda (örneğin restoranlar, ofisler) hem de konut binalarında kullanılabilir. Duvar, tavan yüzeylerinde dekorasyon malzemesi olarak, hem de mobilya için tasarım öğesi olarak tercih edebilirsiniz.

Ahşap ve Keçe Dokusu Bir Arada...

Çok sayıda estetik şekil, kare ve dikdörtgen şeklinde birleştirilebilir. Tüm bu şekiller ayrı ayrı veya kombinasyon halinde kullanılabilir ve farklı bir duvar sanatı ortaya çıkarabilirsiniz.

Panellerin ilginç renkleri ve şekilleri, herhangi bir odanın görünümünü tamamen değiştirecek ve ona sıcaklık, samimiyet, tazelik hissi verecektir.

Özellikle tüm maddeler haricinde ahşap panellerimizin zararlı kimyasallar içermediğinden emin olabilirsiniz.

Sağlığınız ve esenliğiniz, çevre kadar bizim için de çok önemlidir, bu nedenle yüksek kaliteli, sürdürülebilir ürünler üretiyoruz.

İzoGuard akustik ahşap panel ürünlerinin piyasaya sürülmesiyle, ses kalitesini iyileştirebilir ve her iç mekanda şık ve zarif bir his sağlayabiliriz. Bu serinin bir dizi kaplama seçeneği ile seçim yapmakta zorlanacaksınız. Akustik ahşap çıtalı keçe panel, duvar veya tavan kaplamaları gibi birden fazla uygulama için kullanılabilir ve basitliği ve kurulum kolaylığı nedeniyle, alanınızı kısa sürede dönüştürebilirsiniz